Webexpressen.no - Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet de mest stilte spørsmålene, dersom du allikevel ikke finner svar på ditt spørsmål er du velkommen til å kontakte oss

Hvordan kommer jeg igang?

Det hele er svært enkelt, det eneste du trenger å gjøre er å velge deg en pakke som passer for dine behov samt ønsket design. Når bestillingen er gjennomført vil du ha tilgang til din nye nettbutikk i løpet av samme dag! Pakkene gir deg også eget domenenavn og webhotell inkludert i prisen.

Er Webexpressen virkelig den løsningen vi har lett etter?

Løsningen vi bruker, Magento er omtalt som verdens beste nettbutikkløsning, og for å vinne en så prestisjefylt tittel er det lagt mye arbeid for å få dette til. Vi er experter på Magento og du er i trygge hender. Med et oversiktlig og brukervennlig administrasjonspanel kan du fokusere å få varene dine solgt, og så tar vi oss av det tekniske. Da Magento er blitt verdens største nettbutikk løsning, finnes det også mer tilgjengelig funksjonalitet enn hos de fleste andre. Uansett hva du kan tenke deg, er det 99% at det allerede er laget akkurat det du trenger, uansett hvor unikt du tror det er.

Så mye funksjonalitet må da koste mye penger?

Etter flere år i bransjen har vi opparbeidet oss mye kunnskap som vi nå lar nye kunder ta del i for en billigere penge enn før! Du betaler per måned og sikrer deg markedets beste nettbutikkløsning!

Hvorfor skal vi velge Webexpressen?

Webexpressen er et selskap som har lang erfaring med nettløsninger, og vi kan forsikre deg om at du er i trygge hender hos oss. Vi skal gjøre vårt for at du får en behagelig opplevelse.

Er min nettbutikk søkemotoroptimalisert?

Velger du en Webexpressen nettbutikkløsning er din butikk allerede søkemotoroptimalisert.  Samt våre design er laget med tanke på søkemotoroptimalisering, alle våre nyeste design er også responsive (Du slipper eget design til mobil/tablet, designet tilpasser seg)

Hva med betalingen, er den trygg og sikker?

Alle våre løsninger stiller med Nets Netaxept betalingsterminal. Dette er en løsning hvor dine kunder betaler med kort direkte på nett. Alt av kortdata osv blir behandlet av Nets, og din nettbutikk lagrer heller ikke noe slik form for data. Du er trygg, og kundene dine er trygge gjennom å benytte kvalitetsleverandøren Bankenes Betalingssentral (Nets)

Hvilke produkttyper støtter deres løsning?

Webexpressens nettbutikkløsninger støtter alle slags type produkter og tjenester!

Vi vil gjerne høre fra deg - kontakt oss!

  • Følg oss på Facebook for nyttige
    tips og kampanjer