Enterprise- hosting, bank hvelv sikkerhet.

Hardcore sikkerhet sikrer deg og dine kunder.

Ingen installasjon nødvendig.

 

Bygget for å tåle trafikk!

Webexpressen har designet sin løsning slik at våre kunder kan jobbe seg oppover, og takle høy trafikk.

Level 1 PCI compliance beskytter din butikk mot hackere.

Alle Webexpressen butikker er automatisk PCI-kompatibel, og hele vårt nettverk er uavhengig revidert mot strenge PCI sikkerhetsstandarde.

Innholdsleverings nettverk.

Webexpressen CDN reduserer dramatisk sidelastingstid ved å distribuere filer til flere servere, noe som betyr at du vil ha fornøyde kunder, bedre søke rangeringer og mer salg - uansett hvor kundene dine er.

24x7x365 overvåking.

Samt et dedikert sikkerhets team som overvåker butikkene, samt får du ubegrenset tilgang til vårt support team.  Vi er konsekvent rangert høyere enn 95% på kundetilfredshet. Enten via telefon, e-post, live chat, Facebook eller Twitter, de er her for deg.

Ansattes brukertilgang.

Du kan enkelt legge til ansatte med forskjellig brukertilgang. Eller om du har eksternt lager kan du gi tilgang til disse kun til akkurat det de trenger. Alt med gode sikkerhets hensyn.

 

Alt du trenger.

Webexpressen leverer faktisk alt du trenger for å få en optimal nettbutikk. Integrasjoner til økonomisystemer, markedsføring, frakt og mye mer.

Din butikk, ditt domene.

Hvis du allerede har domene, kobles dette enkelt opp mot webexpressen, eller om du trenger ett nytt ordner vi dette for deg.

Bank hvelv sikkerhet.

Din butikk hostes på våre sikre servere, i sikker serverpark. Og med våre egne dedikerte sikkerhets personell som sørger for backup og sikkerhet 24/7 365.

99.99%+ oppetid.

Det er tøft å gjøre butikk om den er nede, derfor sørger vi for over gjennomsnittet høy oppetid slik at du til enhver tid er online.

SSL sertifikat.

Sikre din butikk med SSL sertfikat, dette kan vi levere til alle våte nettbutikker.

Automatisk backup.

Du trenger ikke tenke på backup, vi tar backup lokalt på våre servere, samt offsite backup på eksterne servere. Så selv om serverparken skulle brenne ned har vi backup og alt ivaretatt.

Vi vil gjerne høre fra deg - kontakt oss!

  • Følg oss på Facebook for nyttige
    tips og kampanjer