Dominer Google.

Våres butikker er laget for å bli ranket høyt i søkemotorene, optimalisert og søkemotorvennlig gjør deg mer synlig.

Advanced SEO tools for all.

Etter å jobbet mye med # 1 Google rankings, vet vi hva SEO betyr og hvor mye jobb dette er . Men du skal ikke behøve å være en SEO ekspert for å få alle de bra verktøyene. Vi gir deg pro-level funksjoner som andre plattformene utelater, noe som betyr mer trafikk, bedre SERPs og fintunet kontroll. Tableless temaer 301 omdirigeringer og URL omskrivninger Redigerbar robots.txt-fil CSS og JavaScript-filer på raske CDNs Prioriterte XML sitemap som auto-feeds til Google

Microdata og tilbakemeldinger som kan få fart.

Produkt anmeldelser kan faktisk få fart i søkemotor rank, dette er en viktig del av søk. Og hos webexpressen har du dette, og du kan også be dine kunder gi tilbakemedlinger for å få mer tilbakemeldinger...og dermed mer synlighet.

Innholds levering gjort effektivt.

Webexpressen´s CDN øker hastigheten betydlig på din butikk, og raskere lasting, gir mer kunder og mer salg. Dette er en viktig faktor for oss hele tiden, og stadig gjøre våre servere raskere. Vi har lykes med betydelig optimalisere spesielt til Magento. Dette tjener du på som kunde hos webexpressen.

 

SEO innebygget.

Webexpressen har gjort det enkelt for deg å få lagt inn metatag, metabeskrivelser når du oppretter produkt, tekstsider m mer. Det skal være enkelt og lønnsomt å ha nettbutikk hos webexpressen.

Auto-generert sitemaps lar deg enkelt bli ranket i søkemotororene.

Våre automatiske genererte sidekart, forteller google, yahoo, bing og de andre om butikken din, og endringene som gjøres.

Lag enkelt produkter med google checkout.

Webexpressen har selvsagt standard med google integrasjon.

 

Vi vil gjerne høre fra deg - kontakt oss!

  • Følg oss på Facebook for nyttige
    tips og kampanjer