Nettbutikk uten trafikk = Dårlig butikk.

Det er en ting man bør ha i en nettbutikk, og det er mye trafikk. men det hjelper ikke så mye om det er dårlig kvalitet på besøkende.

Man ønsker besøkende som er interessert i det man selger, og mye handel på nett er impulshandel. Da er det viktig at de finner deg på google søk, eller via sosiale medier som facebook, youtube twitter osv.

Webexpressen har inngått et samarbeide med ett selskap som har spesialisert seg på nettopp dette, hvor vi kan levere pakkeløsninger som garantert gir butikken deres trafikk, og trafikk som leter etter produkter nettopp din butikk selger.

For at du til enhver tid skal være synlig hjelper det ikke legge inn noen søkeord og metabeskrivelser så er du på topp. Det skjer bare ikke.

Hvorfor trenger dere SEO Service?

Søkemotorer spiller en stor rolle i hvert eneste liv fra dag til dag spørringer.

Det hjelper faktisk brukerne å finne riktig informasjon, produkter osv. Så hvis din bedrift er ikke synlig for målgruppen deres, taper du kunder og salg. Du må sørge for at nettstedet ditt er oppført riktig på alle søkemotorer. Hvis du ønsker å øke reell trafikk til nettstedet ditt, så du trenger rett Search Engine Optimization Services. Våre SEO-eksperter sørger for å utforme riktige SEO Strategier fra nettstedets arkitektur til sosiale medie optimalisering (SMO).

SEO Service-pakker

Våre SEO Pakker er skreddersydde for å oppnå målene dine. Du kan velge riktig SEO Plan fra Standard til stor bedrift avhengig av mål og markedsføring. Kontakt oss for å velge den riktige pakken som nettopp passer ditt behov.

Hvorfor trenger du profesjonell SEO leverandør?

Search Engine Optimization er en metode som er består av søkemotorens algorytmer for å bringe nøyaktige SERPs til sine brukere. Vi har fått denne erfaringen i løpet av flere år med praksis i Search Engine Optimization (SEO) for å tilby resultatorientert SEO Tjenester.

Våre SEO Strategier er godt bevandret med (LSI) Latent semantisk indekserings prosedyrer som sikrer din Internett markedsførings målsetning på kortest mulig tid. Våre SEM / SEO Services gir deg ikke bare garantert SEO resultater også massevis av merkevare anerkjennelse i din bransje.

SEO prosessen

HVORFOR Webexpressen er forskjellig fra andre SEO selskaper?

Garanterte resultater: I løpet av siste 8 årene har vi vært involvert i å gi Garantert SEO resultater til våre kundervårt arbeid slutter ikke med å gi bedre seo rangeringer, her begynner det faktisk fra rangeringer, og vår rolle er å tjene penger for nettstedet i form til å gjøre det nyttig for sitt publikum.

Full Transparency: Vi vedtar etiske seo praksiser og vi nøler ikke med å dele strategiene med våre kunder. Vi er glade for å dele den.

Lave SEO Priser: Vi mener bestemt at det å være rimelig for kundene, gjør vår SEO Service tilgjengelig for små og mellomstore bedrifter også.

Gratis SEO Analyse og Rådgivning: Vi gir gratis SEO analyse, rapporter og konsultasjoner for å hjelpe deg til å forstå dine SEO krav og behov. Du kan sende inn dine detaljer for å benytte en gratis SEO analyse rapport.

Her er en av våre pakker


Her finnes litt mer informasjon for de som ønsker få litt mer utfyllende informasjon om hva vi gjør i merkevarebygging, lenkebygging for å gi varige resultater.

Vårt hovedmål er å bedre kundenes rangeringer på konkurransedyktige søkeord i store søkemotorer som Google, Yahoo og Bing. Har over 6 års erfaring, mer enn 1500 SEO prosjekter og over 30 personer i vår arbeidsgruppe, er vi sikre på at vi kan oppnå de ønskede resultater.

Vi investerer tid og penger i SEO forskning og utvikling, og dette er grunnen til at vi nå tilbyr en rekke lenke byggteknikker for våre kunder (artikler, pressemeldinger, sosiale bokmerker og blogg linker), laget på en original måte, noe som vil garantere topp rangerte plasseringer .

Webexpressen & Googles Panda Algorytmer
Googles Panda Algorytmer er en ”sunn fornuft” oppdatering. Vi har ventet på denne oppdateringen en god tid nå (3 år for å være for å være ærlige), og vi er glad det endelig skjedde. Når du bygger artikkel linker, vi tar alltid med i betraktningen, ideen bak algorytmen! Vi publiserer aldri den samme artikkelen på mer enn 50 nettsteder. Alle våre artikler er originale og alle våre innleveringer er håndlaget.

Inntil nå har Google straffet, på en skånsom måte de områdene som hadde den samme artikkelen publisert på hundrevis av nettsteder, nettsteder som bruker spin programvare for å spinne innholdet eller de som brukte automatiserte innsendinger. Google har ikke engang straffet de alle til nå, men ting har endret seg. Vi visste at tiden vil komme da Google vil øke sin beskyttelse og hardere straffer for nettsteder som publiserer den samme artikkelen på hundrevis av nettsteder eller spin artikler med automatisert programvare. På grunn av dette benytter vi ikke denne metoden, og dette er grunnen,  Panda Update, da får vi de gode rangeringene.


Grunnleggende SEO forklaring for nybegynnere:

Som du allerede vet, når folk ser etter informasjon om et bestemt emne i en søkemotor (Google, Yahoo, bing, AltaVista, MSN ...), skriver de i søkefeltet et bestemt ord (søkeord) som uttrykker det de er interessert i. Søkemotorer viser en rekke nettsteder som inneholder nyttige data, ved å identifisere søkeordet på disse spesifikke sidene. Men de viste områder vises i en bestemt rekkefølge, bestemte som rekkefølge via popularitet og optimalisering på bestemte søkeord.
Derfor er søkemotorer bygget for å indeksere nettsteder på søkeord ettersom de er optimalisert. På grunn av dette, og på grunn av det faktum at antall lenker som peker til et nettsted viser til søkemotorens popularitet til et nettsted, har vi innført en metode for site promotion som innebærer koblinger er gjort med hjelp av optimaliserte artikler, pressemeldinger , sosiale bokmerker via nettsteder og blogg lenker. Vår metode er basert på å bygge en vei som tema linker for våre kunders nettsteder.

Temaet linkene er gjort med hjelp av artikler optimalisert for flere søkeord (gitt av kunden). Nøkkelordene er nødvendig og de er valgt av klienten og gitt til oss selv før starten av prosjektet. Artiklene er deretter manuelt sendt til publisering på nettsteder, etter godkjenning, er de snart indeksert av Google. Google finner disse artiklene lett, med hjelp av spidere som søker bestemte søkeord og deretter tilhørende lenker. Med tiden koblingene vil bevise sin verdi ved å heve ditt nettsted eller bidra til hastigheten på veksten i søkemotorene.

Vi vil manuelt publisere artikler, pressemeldinger, sosiale bokmerker, anmeldelser og blogginnlegg på en fast rekke nettsteder for å unngå typisk ”straff”

Hva er nøkkelord for?
Nøkkelordene må være relevant til deres nettside. De er valgt av klienten selv fra nettsiden med følgende formål: Siden har som mål  å stige i posisjon i søkemotorens visning av nettsteder, på disse søkeordene. Vi kan også sende søkeordforslag rapporter som hjelper kunden å velge de beste søkeordene for linken til å bygge kampanjer.
(For eksempel: hvis siden er om blomster, så vil søkeordene være generisk som "blomster", "vakre blomster", "eksotiske blomster", "billige blomster", "dyre blomster", eller spesifikke slik som navn på blomster).

Nøkkelordene er gjentatt i artikler (pressemeldinger, sosiale bokmerker anmeldelser og blogginnlegg)  et bestemt antall ganger. De representerer en viss prosentandel fra antall ord i artiklene de inneholder og de er plassert på en slik måte at søkemotorer ikke finner noe mistenkelig om det.

Hvorfor er artikler, pressemeldinger, sosiale bokmerker anmeldelser og blogginnlegg viktig?
De er viktige fordi: hver og en har en hel side på en publisert nettsted. Hver side er optimalisert på en relevant måte for kunden. På bunnen av hver artikkel (i ressurs-boksen) vil det være to lenker som peker til ditt nettsted lagt ut på 2 søkeord som artikkelen er optimalisert. Disse koblingene er de mest verdifulle av alt som de oppfyller formålet med kobling bygge kampanjen å øke nettstedets popularitet.

Hvorfor artiklene må være spesielle?
Artiklene trenger ikke å være spesielle i noen måte. Forfatterne er ikke spesialisert for hvert domene de skriver om, men deres nivå i språket er høy. De først forsker og dokumentere om det emnet de er ment å skrive om og deretter skriver de opplysningene de har i en original måte. Så blir artiklene opprinnelig skrevet og godt optimalisert - de eneste to aspekter som er relevante for lenke bygge kampanjen.

Vil du være i stand til å gjennomgå artikler, pressemeldinger, sosiale bokmerker anmeldelser og blogginnlegg før publiserings prosessen?
Artiklene er gitt til deg (klienten) før du sender dem til publiserings nettstedet. På denne måten kan du inspisere hva vi har skrevet for å unngå feil informasjon som ikke passer deg. Fra et SEO synspunkt, betyr det ikke at artiklene må omskrives selv om de ikke har blitt skrevet på en bestemt måte. Men hvis du spør fra begynnelsen om artiklene skal skrives på en spesiell måte, eller hvis du ønsker et bestemt tema for dem, vil vi prøve å gjøre vårt beste for å tilfredsstille dine krav. Så kommunikasjon er nøkkelen til et fruktbart samarbeid.

Vi vil gjerne høre fra deg - kontakt oss!

  • Følg oss på Facebook for nyttige
    tips og kampanjer