Øk salget med Klarna!

Webexpressen.no er offisielle partnere med betalingsløsningen Klarna

Klarna

Klarna er markedsledende i Europa på faktura og finansieringsløsninger for netthandel. Gjennom å tilby enkle, trygge og innovative betalingsløsninger, skaper vi verdier for de som selger på nettet.

I dag tilbys våre tjenester Klarna faktura, Klarna konto og Klarna mobil av mer enn 10 000 butikker, og hver dag håndterer vi over 30 000 transaksjoner. For at våre kunder skal kunne konsentrere seg om det som er viktig - å selge mer og redusere sine kostnader, tar vi både kreditt- og svindel risiko i tillegg til at vi tar et helhetsgrep om administrasjonen.

På Klarna godkjenner vi flere kjøp enn noen annen leverandør. Vi har håndtert over 19 millioner kjøp,noe som har gitt oss mulighet til å bygge en av Europas største transaksjonsdatabaser for netthandel. Dette betyr at vi sitter på uvurderlig informasjon som tillater oss å basere vår kredittvurdering på mer enn bare kredittopplysninger.

Vårt fremste mål er å øke våre tilknyttede butikkers salg. Takket være vår raske løsning der forbrukerne kun trenger å legge inn sine personlige opplysninger for å fullføre kjøpet, reduserer vi friksjonen i kassen. Dette minimerer antall avhopp og muliggjør en mer effektiv, enklere og morsommere kjøpsopplevelse.

 

Klarna faktura

Klarna-faktura

Med Klarna faktura kan kundene handle enkelt ved å kun å oppgi minimal informasjon og unngå tidkrevende registreringsprosesser. I tillegg får kunden produktet hjem først og betaler senere, noe som gjør det trygt å handle på nettet. Ifølge undersøkelser fra Sifo ønsker 46% av alle e-handels forbrukere at flere butikker bør tilby tryggere og enklere betalingsmetoder som faktura - noe som ville få dem, ifølge dem selv, til å handle mer på nettet.

 

Klarna konto

Klarna-invoice

Klarna konto gir kundene muligheten til å bestemme hvor mye av kjøpsbeløpet som skal betales hver måned. I tillegg samler kundene alle månedlige kjøp på én faktura. For deg innebærer Klarna konto en mulighet som åpner opp for flere salg og somskaper flere kjøpesterke kunder.

 

HvorforKlarnaKonto

  • Godkjenner flest kjøp

Med over 19 millioner transaksjoner har vi bygd et av Europas største transaksjonsdatabaser for netthandel. Det betyr at vi har uvurderlig informasjon som tillater oss å basere vår kredittvurdering på mer enn bare kredittopplysninger. På denne måten kan vi også akseptere flere kjøp enn noen annen leverandør.

  • Øk din konverteringsgrad

En komplisert betalingsprosess gjør at du mister kunder i kassen. På Klarna jobber vi aktivt for å forhindre dette ved å kontinuerlig forbedre og forenkle betalingsprosessen for dine kunder. Dette, i tillegg til at over 46% av brukerne foretrekker å betale med faktura, vil gjøre at din konverteringsgrad vil øke ytterligere.

 

  • Alltid betalt

Vi står for kreditt-og bedrageririsikoen og garanterer at du alltid får betalt. Det betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at en kunde ikke betaler. Du trenger heller ikke bekymre deg om et kjøp skulle vise seg å være et bedrageri.

  • Lett å komme i gang

På Klarna har vi jobbet med betalingsløsninger på nettet i mer enn seks år. Vi vet derfor hva som skal til for at du raskt og enkelt skal komme i gang og øke ditt salg.

  • Selg internasjonalt

Går du med tanker om å ekspandere? Vi er den eneste leverandøren som tilbyr fakturaløsninger i seks europeiske land - et tall som stadig vokser som siden vi kontinuerlig jobber med å lanserer våre betalingsløsninger på nye markeder.

 

Vi vil gjerne høre fra deg - kontakt oss!

  • Følg oss på Facebook for nyttige
    tips og kampanjer